• Subcribe to Our RSS Feed

Welk type klussen?

Voor de kleine Klus, Verrassend veelzijdig
 
Ik werk nauwkeurig en professioneel, voor mij geldt afspraak is afspraak. Ik ben een veelzijdige vakvrouw, rustig, flexibel en klantgericht. Ik ben beschikbaar voor klussen in en om het huis. Ik luister naar u als klant en denk graag mee om vervolgens de woonwensen van u te vertalen naar een praktisch en mooi eindresultaat.

 
Wat kan ik oa. voor U doen?
Schilderwerkzaamheden (binnen en buiten)
Lampen ophangen
Schilderijtjes ophangen
Kasten in elkaar zetten (bijv Ikea)
Luxaflex of gordijnrails ophangen
Tuinonderhoud (schoonspuiten van terras, opruimen tuin etc)
Bestraten of tuinhekplaatsen
Randen (opnieuw) kitten
Traphekjes monteren
Steunbeugels plaatsen
Kinderkamermeubels in elkaar zetten.
Als u gaat verhuizen? Dan kan ik u helpen inpakken en daarna het huis schoon achterlaten
 
Alle voorkomende kleine werkzaamheden in en rond uw huis!
 
 klusster-achterkant_V1 KLEIN